Camperverhuurhappydog

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Voorwaarde

De voorwaarden


De BTW-21% is inbegrepen en ten laste van de huurder.

Wij verhuren enkel per week te huur van Vrijdag t/m vrijdag voor de rollerteam, ophalen vanaf 15.00 uur, terug brengen tot 9.30 uur zodat wij de camper in orde kunnen maken voor de volgende huurders.

De camper is verzekerd door ons voor burgerlijke aansprakelijkheid, omnium, eigen schade, brand, diefstal en rechtsbijstand, alsook repatriëring (reisbijstandverzekering)

Een annuleringsverzekering zit er niet bij. Contacteer hiervoor U eigen verzekeringsmakelaar voor optimale voorwaarden.
!! PS. Wij geven géén vergoedingen bij opzegging en het lopende contract dient volledig betaald te worden!!

De borg is niet afkoopbaar.  

Wat wel mogelijk is, is een extra verzekering om het eigen risico/borg  te dekken via een zelf af te sluiten verzekering €9.95 per dag. bv bij https://www.huurautopolis.nl/ .
Deze verzekering wordt sterk aangeraden.

De camper moet aan de binnenzijde gereinigd teruggebracht worden. Indien niet gereinigd rekenen wij € 75,- aan hiervoor.

Voor het niet leeg maken en schoonmaken(wc) van WC- en afvalwatertank rekenen wij € 40,-

Voor de buitenzijde wordt per verhuur € 75.- € bij het saldo gevoegd. Vanaf 3 weken 100,-€ Buitenzijde dient dus niet gereinigd te worden van normale bevuilingen. Het is tijdens uw huurperiode ten strengste verboden om koetswerk/ vensters te reinigen met schuursponsen  en/of hogedrukreiniger. Ook geen glasreiniger gebruiken op de ruiten. dit tast de kunstof ruiten aan. alleen met (warm) water en sopje reinigen.

De motorhome is in perfekte mechanische staat afgeleverd. Mogelijk lekke - of  klapband  wordt van de borg afgetrokken, daarnaast is de huurder voor de volledige kosten (ook carosserieschade) tot het vrijstellingsbedrag verantwoordelijk. dit krijg je terug wanneer je van tervoren een huurautoverzekering afsluit .
Bandherstelling door plug/prop is niet toegelaten vanwege klapband gevaar en het zware gewicht van de camper 3500 kg.                                           Bij langere ritten (+ 400 km/dag) zéker banden controleren!! zeker 1x per week oliepijl (via dashbord) en bandenspanning controleren.
pechhulp is gratis ook in het buitenland.

De camper is voorzien van radio, verlengkabel & koppeling 220 V en watervulslang. Het gasverbruik (max. 1 volle fles) en WC-produkt zijn gratis. (2  flessen zijn in de camper aanwezig.)

Verduisteringsschermen cabine, niveaublokken en gebruiksaanwijzingen toestellen worden als  extra  comfort meegeleverd.
Het verbruik van de brandstof is ten laste van de huurder.

De camper wordt afgeleverd met een volle dieseltank en adblue en dient vol teruggebracht te worden met inleveren van laatste tankticket.
Indien niet of niet volledig afgetankt € 20,- kosten plus de brandstofkosten. aftanken in een straal van max 10 km van terugbreng adres.

Gebruik van friteuse is voor de veiligheid ten strengste verboden.
Roken en openvuur (kaarsen) is verboden in gehele de camper.

Teruggave van de waarborgsom geschied middels overschrijving 21 dagen na inlevering, overeenkomstig beoordeling staat van bevinding met uitzondering van verborgen gebreken achteraf vastgesteld en voldoende bewezen. en om evt binnenkomende verkeersboetes vanuit buitenland te kunnen innen.

Borg voor de Roller-team
De hoogte van de borg is in afwachting van verzekering per schade incident . wordt max  achter gehouden of indien de schade lager is als het bedrag van de schade. bij diefstal of totaalverlies is de vrijstelling


Honden zijn  toegelaten, doch melding hiervan is verplicht.
En deze mogen in de hondenbench in de garage of indien het brave honden zijn in de woonruimte , maar zeker niet op de zetels of bedden.

De minimum leeftijdvan de bestuurders is 25 jaar en minimaal 4 jaar rij ervaring

Gebruik van de camper voor wintersportvakanties is niet toegestaan!
Reizen naar het zuiden, bijvoorbeeld Spanje is tijdens de wintermaanden wel toegestaan.

De helft van de huurprijs wordt betaald bij reservering, het saldo 8 weken voor afreis. (Bankverrichtingkosten, nationaal of internationaal, zijn  ten laste van de huurder)
bij ver vooruit boeken is 25% aanbetaling en 3 maanden voor vertrek nog eens 25% , 8 weken voor vertrek de rest 50%.  
borg bij ophalen , cash of door overschrijving maar dan moet het geld de dag van ophalen op de rekening staan.

Er is gratis parkeerplaats voor de wagen van de huurder op eigen verantwoordelijkheid.

Onderverhuring of huuroverdracht zijn ten strengste verboden.

Een rijbewijs B volstaat voor de camper.

vrije km's 1500 per week

bij meer als 1500 km per week of per dag gedeeld door 7 = 0,25 €/Extra-km

vanaf 3 weken vrije km's

Luifel is inbegrepen.

Tuintafel en tuinstoelen:  een lichtgewicht tafel wordt meegeleverd doch  stoelen dienen door huurder zelf meegenomen te worden (omdat de meeste stoelen stuk terug komen ).

Met achteruitrijcamera.

Reisbijstand is incl. ook bij ongeval of pech worden camper en personen/hond vervoerd.

Bij ophalen wordt de camper samen met huurders nagelopen op evt al aanwezige schade of gebreken en in het contract vastgelegd.
Bij terugkomst wordt  de camper weer samen nagelopen. Echter doordat sommige (kleine beschadiging of schade aan dak of onderstel ) niet direct zichtbaar kunnen zijn vanwege vuil of natte auto heeft de verhuurder 24 uur de tijd om evt zichtbare en onzichtbare schade's of defecten te claimen op de huurder.
Dit na vastelling en dmv foto's.
Indien de camper dezelfde dag weer verhuurd is, is het claimen max tot wanneer het huurcontract ingaat van volgende huurder.  na 24 uur is het voor de verhuurder niet meer mogelijk verborgen/zichtbare schade's of gebreken te verhalen op de vorige verhuurder.

Na 24 h is het alleen nog mogelijk evt verkeersboetes te claimen op de huurder van de gehuurde periode.
Indien er schade/ of gebreken  ontstaat aan de camper tijdens de verhuur dient dit zo snel mogelijk aan verhuurder bekent gemaakt te worden zodat wij evt onderdelen kunnen bestellen ,zodat ook de volgende huurder weer op vakantie kan.
Noodreparaties kunnen op lokatie gedaan worden na toestemming van verhuurder.
Alleen facturen op naam van de verhuurder incl met btw nr worden geacepteerd.

Beddengoed, (hoeslakens liggen al wel op de bedden)  handdoeken/washandjes en keukendoeken, theedoeken en handdoeken, serviesgoed en pannen en bestek zelf meenemen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu